20.04.13

Pomoc O.S Kočky Bohumín


kočky bohumín, útulek bohumín, Kanadský sphynx, sphynx, kočka sphynx, bezsrstá kočka, koťata sphynx, HCM

Pomožte i Vy  útulku o.s Kočky Bohumín, byť jen malou, ale třeba pravidelnou částkou.
Depozitum OS První společnost za práva koček, které provozuje  v  městském bytě  2+1 paní  Miroslava  Kocurová, členka  Společnosti. Paní  Kocurová  má odbornou způsobilost zkoušku z  kurzu  odchytu a  péče o opuštěná  zvířata podle  §42 odst.2 vet. zákona. Vede  provozní  řád, kartotéku  přijatých  zvířat včet. data a místa nálezu,popisu hmotnosti zdravotního stavu léčby  kastrace a vakcinace,  dále  seznam vydaných  zvířat a  jejich  nových  majitelů  včetně data předání adres či míst,kde byla zvířata vypuštěna do původního prostředí a evidenci úniků zvířat z útulku.Společnost  sdružuje  více  depozit, fin.prostředky  získává  od  sponzorů  a drobných dárců, z  grantů a z  dotace  20.000,-Kč města  Bohumín na  kastrační program,  což  pokryje  pouze  úhrady  faktur za  kastrace.Vakcinace a léčbu opuštěných koček i výdaje za krmivo a  stelivo  jsou   hrazeny  z  příspěvků  a  darů ,  které  depozitum  dostane od hodných lidí,kterým není  lhostejný osud  opuštěných koček a  z příjmů  paní Kocurové.Nájem,topení,vodu a elektřinu,včetně benzínu na převozy kočiček hradí p.Kocurová.

Rosteme a měníme se
Začínali jsme jako malé depozitum s pár kočičkami.Nyní jsme již někde jinde,počet kočiček se stále mění ,ale je to něco mezi 70 až 100 kočiček v přímé péči depozita a mnoha dalších venku.Název Kočky Bohumín mini útulek,se kterým jsme začínali,se k nám nyní už vůbec nehodí J Dále už budeme používat jen název depozit Kočky Bohumín.
Jak to tedy teď vypadá
Chod depozita vede a organizuje p.Kocurová Miroslava,která má odbornou způsobilost - zkoušku z  kurzu  odchytu a  péče o opuštěná  zvířata podle  §42 odst.2 vet. zákona.Na řízení chodu depozita se angažuje i Ing.Mgr.Barbora Hrvolová a provianťáka a nákupčího dělá Ing.Ivana Hrvolová a samozřejmě spousta dalších dobrovolníků,bez kterých by to nešlo.

TUTO ČINNOST VYKONÁVÁME PO PRÁCI
VE SVÉM VOLNÉM ČASE A ZDARMA.
Celý depozit se skládá z několika částí:
Kočky Bohumín - Velký a Malý depozit (Bohumín)
Kočky Bohumín - u Karin (Petřvald)
Kočky Bohumín - u Veroniky (Třinec)
Venkovní stanoviště (všude okolo).

Prosíme, pomozte  provozu  tohoto  zařízení, jsme  vděční za každou pomoc.
Každá konzervička,byť jedna,pomůže!
Č.ú. 756098001/5500 - variabilní symbol 702
Text:http://www.kocky-bohumin.9e.cz/
Pěkný den Vám přeje Sandra a http://www.sphynx-mutiny.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat